Marjan Bunič

 

radijski voditelj, pevec, prevajalec, slavist

Marjan Bunič (1964), pevec, pisec, radijski voditelj je študiral na Filozofski fakulteti v Ljubljani iz predmeta slovenščina in pedagogika. 23 let je bil zaposlen kot predmetni učitelj slovenščine ter učitelj izbirnih predmetov retorika, vzgoja za medije in gledališki klub v Osnovni šoli Polje Ljubljana.

 

Trenutno je zaposlen kot voditelj programa na Radiu Ognjišče v Ljubljani. Vodil je tudi že nekaj televizijskih oddaj na RTV Slovenija (Klic dobrote, Božična pesem), A Kanal (Poročila, Pika na i, Otroški Ciciraj), TV3 (Kviz TV3zna, Družinsko popoldne).

 

Igral je tudi v različnih radijskih in televizijskih reklamnih spotih za mnoge medijske postaje in reklamne agencije, piše scenarije, prevaja songe v risankah in posoja glas pri sinhronizaciji risank. Kot pevec se je odlično izkazal pri sodelovanju v različnih vokalnih in vokalno - inštrumentalnih zasedbah (med drugimi v skupini Sistem, Alfa in Omega ter Vokalni skupini Gloria), studijski spremljevalni vokal različnim slovenskim in tujim glasbenikom in skupinam, uradni sprmljevalni vokal na različnih festivalih (Slovenska popelka, EMA, Evrosong 1996v Oslu, Orion,...).

 

Vodi tudi Vokalno skupino Gloria in je avtor besedil in glasbe pesmi, izdanih na dveh kasetah, dveh zgoščenkah in v notni knjižici. Je tudi pevec songov v risankah (RTV Slovenija, Blitz, POP TV, Videoart,...) in član različnih strokovnih glasbenih in literarnih komisij (festival Ritem duha...).

pixel

PREVOD: Milan Dekleva/GLASBENO VODSTVO: Lojze Krajnčan/PEVSKO VODSTVO: Simona Vodopivec Franko
GLASBENIKI: Rok Lopatič / Miran Juvan (klavir), Blaž Trček / Primož Fleischman (saxofon)
I LOVE YOU, YOU‛RE PERFECT, NOW CHANGE/Besedilo in pesmi: Joe DiPietro/Glasba: Jimmy Roberts/Originally Produced In New York by James Hammerstein, Bornio Kukoff and Jonathan Pollard
Original Direction by Joel Bishoff/Originally produced by the American Stage Company/James N. Vagias, Executive Producer
Uprizoritev po dogovoru z družbo JOSEF WEINBERGER LIMITED v imenu R&H Theatricals of New York.

 

 

 

Produkcija

 

LJUBIM TE - SPREMENI SE!

kupi vstopnico
"Novi mjuzikl producenta uspešnice MOJE PESMI MOJE SANJE"

produkcija Prospot d.o.o.